2012. augusztus 21., kedd

Őszibarackos joghurtfagylalt

Nagyon egyszerű elkészíteni, hűvös perceket szerez a nagy melegben, és finom. :)) Készíthetjük fagylaltgépben, vagy anélkül is (nálam fagylaltgép nélkül készült, hiszen nagyon kevés fagyit eszünk, emiatt nem éri meg beruházni a fagylaltgépbe).



Hozzávalók:
- 3 dl natúr joghurt
- 2 dl sűrű tejföl
- 8 dkg cukor
- 10 csepp vaníliaaroma
- 1 citrom reszelt héja
- 20 dkg őszibarack




Elkészítés:
Az őszibarack kivételével a hozzávalókat egy tálban simára keverem. Az őszibarackot megmosom, meghámozom, apró darabokra vágom, majd belekeverem a joghurtos masszába. Fedeles tárolóedénybe öntöm és beleteszem a mélyhűtőbe. 




Hűsítő perceket kívánok! :)

Forrás: Vidék íze 2009. július
 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, jöhetne nekem is!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csábitó.Most jól is jönne egy-két gombóccal:))

    VálaszTörlés
  3. Hmmmm... szívesen beneveznék egy egész kehelynyire. A kompozíciód pedig olyan mint egy festmény. Gratulálok a csodaszép képekhez.

    VálaszTörlés
  4. Jó kis recept, máris mentem. Joghurtos fagyit még nem csináltam. Nagyon jól jöhetett volna tegnap este a dög melegben...

    VálaszTörlés
  5. Annyira guszta, a mai nagy melegben nagyon jólesett volna! :) Szépek a képeid, nagyon hangulatosak! :)

    VálaszTörlés
  6. KEDVES LÁNYOK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)

    VálaszTörlés